23
FEB
2018

Medjunarodni dan maternjeg jezika

U MATIČNOJ ŠKOLI JE OBELEŽEN DAN MATERNJEG JEZIKA POD SLOGANOM ,,ČITAJ GLASNO”. UČENICI OD PRVOG DO OSMOG RAZREDA SU  U ŠKOLSKOJ BIBLIOTECI  PRIREDILI NEZABORAVNI ČAS POEZIJE I PROZE.
Nastavite čitanje →
21
FEB
2018

,,Čitaj glasno” IO Lelić

DANAS SU UČENICI NAŠE ŠKOLE U IO LELIĆU  PODRŽALI AKCIJU BIBLIOTEKARA SRBIJE ,,ČITAJ GLASNO”, SA  SVOJIM UČITELJICAMA VESNOM I SLAVICOM, KAO I VASPITAČICOM MARINOM. ČASU SU PRISU   STVOVALI I RODITELJI UČENIKA. SVE POHVALE ZA NAŠE UČENIKE.
Nastavite čitanje →
02
FEB
2018

ŠKOLSKA SLAVA SVETI SAVA – Donji Taor

SVETI SAVA JE SVEČANO OBELEŽEN I U DONJEM TAORU. UČENICI SU SA SVOJOM UČITELJICOM MARIJOM MITROVIĆ PRIPREMILI ODLIČAN PROGRAM U ČAST SV.SAVI.SLAVI SU PRISUSTVOVALI RODITELJI I MEŠTANI DONJEG TAORA.
Nastavite čitanje →
02
FEB
2018

ŠKOLSKA SLAVA SVETI SAVA -Gornji Taor

U GORNJEM TAORU JE TAKOĆE REZAN SLAVSKI KOLAČ U PRISUSTVU SVEŠTENIKA, RODITELJA , UČENIKA I MALOBROJNIH MEŠTANA. ČETIRI UČENIKA ŠKOLE, RECITOVALI SU PRIGODNE RECITACIJE O SV.SAVI, KOJE SU PRIPREMILI UZ POMOĆ UČITELJICE GORDANE VASILJEVIĆ.
Nastavite čitanje →
02
FEB
2018

ŠKOLSKA SLAVA SVETI SAVA -Gornje Leskovice

U GORNJIM LESKOVICAMA  DVA ROĐENA  BRATA  I JEDINI  UČENICI U OVOM  IZDVOJENOM ODELJENJU  NAŠE ŠKOLE ,PEJIĆ LAZAR I UROŠ ,UZ PRISUSTVO SVEŠTENIKA, UČITELJICE NATAŠE, DRUGA STRAHINJE, TETKA RADE I RUŽE, KAO I DRUGIH MEŠTANA  SELA, REZALI SU SLAVSKI KOLAČ I RECITOVALI  O SV.SAVI.
Nastavite čitanje →
02
FEB
2018

ŠKOLSKA SLAVA SVETI SAVA

I OVE GODINE  SVEČANO JE OBELEŽENA ŠKOLSKA SLAVA SVETI SAVA , KAKO U MATIČNOJ ŠKOLI ,TAKO U PET IZDVOJENIH ODELJENJA ŠKOLE : LELIĆ, SUŠICA, GORNJI TAOR, DONJI TAOR I GORNJE LESKOVICE.SLAVI SU PRISUSTVOVALI RODITELJI, BIVŠI UČENICI NAŠE ŠKOLE KAO I KOLEGE KOJI ZASLUŽENO UŽIVAJU U PENZI
Nastavite čitanje →